Wanddecoratie

WANDDECORATIE

Wanddecoratie

WELKOM op de website van wanddecoratie.Wij laten U op deze website kennis maken met verschillende vormen en soorten wanddecoraties welke gebruikt worden in een woning of kantoor.De meest gebruikt wanddecoratie is nog steeds een schilderij.De keuze aan schilderijen is ook zo groot dat er altijd wel een schilderij bij is welke bij uw interieur aansluit.De schilderijen waar wij hier aandacht aan besteden zijn allen geschilderd door echte ervaren kunstschilders uit Nederland of Duitsland.Een goedkoop nagemaakt schilderij uit het verre oosten is hier dus niet te vinden.Verder laten wij U de nieuwste trend zien op het gebied van wanddecoraties en dat is de handgemaakte 3D metalen wanddecoratie vervaardigd uit gerecycled metaal.Deze wanddecoraties zijn hip en worden erg gewaardeerd door vooral jonge moderne mensen.Deze metalen wanddecoraties zijn er in verschillende vormen zoals bomen, bloemen, muziek maar ook heel veel abstracte decoraties.Op deze website ziet U een kleine gedeelte van dit soort decoraties maar als U het gehele assortiment wilt bekijken ga dan eens naar de webwinkel van Dekogifts en laat U verrassen door de vele mooie exemplaren.

Olijfboom

Hier ziet U een leuk en sfeervolle metalen olijfboom als wanddecoratie.Wanneer deze mooie boom bij U in de woonkamer hangt zal hij direct bij iedereen opvallen en positieve reacties opleveren.

naar de website

Herfstboom

Ook dit is een prachtige metalen boom van wel ongeveer een vierkante meter groot.Let eens goed op de vorm en de mooie kleuren van deze boom.Is deze boom te groot voor uw woonkamer en zoekt U een andere wanddecoratie kijk dan eens op de website van Dekogifts. Hier vind U een zeer groot aantal prachtige exemplaren alsmede een groot aantal andere woonaccessoires en woondecoraties.

naar de website

People

Hier ziet U een heel bijzonder en opvallend kunstschilderij bestaande uit maar liefst negen delen.Het is een behoorlijk modern schilderij waarvan acht doeken grijs van kleur zijn en het laatste doek is rood.De canvasdoeken kunnen in dit geval ook naast elkaar aan de muur opgehangen worden.

naar de website

Sun City

Hier ziet U een prachtig abstract geschilderd canvasdoek met een afbeelding van een fel brandende zon.Gebruikt dit mooie en aparte kunstschilderij als wanddecoratie in de woonkamer of andere kamer van een modern ingericht huis.

naar de website

Umbrella

Hier ziet U een hele grote en kleurrijke wanddecoratie met een sterk 3D uiterlijk.Het betreft een aantal licht gebogen cirkels welke allen aan elkaar zijn bevestigd.Al deze cirkels zijn voorzien van heel veel opvallende kleuren.De cirkels lijken ook een beetje op een deel van een paraplu daarom heeft de kunstenaar dit kunstwerk Umbrella genoemd.

naar de website

wandklokken

Zoekt u een klok klik dan hier voor een grote collectie aan wandklokken van verschillende aanbieders.

naar de website

wanddeco houtsnijwerk

(12) 3-delige wanddecoratie in hele bijzondere uitvoering. Luxueus houtsnijwerk in ornament met chique goud-finish. Elk exemplaar is uniek. Materiaal 100% MDF

naar de website

Bistro Klok

(15)Hier ziet U een hele mooie aparte wandklok gemaakt van hout.Het is een vierkante klok met verschillende kleuren en een vintage uiterlijk.Is dit niet de wandklok die in uw interieur past ga dan eens naar de webwinkel van Robin-Design waar U keuze heeft uit honderden mooie wandklokken met zowel een landelijk als modern uiterlijk.

naar de website

Tuinposter landschap

(81) Tuinposter met bijzondere print van een stijger aan het water bij ondergaande zon.Deze poster als wanddecoratie is een uniek stukje kunst aan uw wand welke direct opvalt wanneer U binnen komt.

naar de website

Foto op Aluminium

Mooie kwaliteit tegen de laagste prijs! Uw foto wordt perfect afgedrukt op een licht geborstelde aluminium plaat.

naar de website

Tuinposter Tuinen

(81) Kijk op website voor de grote collectie tuinposter.

naar de website

Crazy Wheels

Deze aparte muurdecoratie valt op omdat de cirkels niet helemaal rond zijn.Ze zijn een beetje mislukt en dat komt omdat deze moderne decoratie is vervaardigd uit hergebruikt metaal.Toch is het een leuke en uiterst betaalbare muurdecoratie met een sfeervolle en gezellige uitstraling.

naar de website

Kippen en Haan

Hier ziet U een sfeervolle muurdecoratie in de vorm van een aantal kippen op een rijtje.deze leuke en grappige decoratie past het beste in een landelijk interieur maar kan ook gecombineerd worden in andere woonstijlen.

naar de website

Bridge to Nowhere

De zeer ervaren en bedreven kunstenares Ines heeft onder andere een aantal skyline-schilderijen en steden-schilderijen gemaakt hier ziet U een voorbeeld van zo`n mooie schilderij.Het is een prachtig modern canvasschilderij welke door Ines uiteraard is gesigneerd.Past dit schilderij niet helemaal in uw interieur kijk dan eens in de online galerie van kunst voor jou waar U een keuze kan maken uit honderden mooie schilderijen gemaakt door een kleine groepje geselecteerde kunstschilders.

naar de website

Face of Venice

Waarschijnlijk moeten deze beschilderingen de beroemde maskers van Venetie voorstellen.Ondanks de weinig kleuren is het toch een prachtig schilderij met een luxe uitstraling geworden.

naar de website

Drieluik Skyline

Meestal ziet U een skyline schilderij afgebeeld op een groot canvasdoek of een ingelijste poster.Hier ziet U echter een skyline op drie canvasdoeken.Het zogenaamde drieluik-schilderij valt verder op door de vele moderne heldere kleuren waardoor het werk ook een typische en moderne uitstraling heeft gekregen.

naar de website

Pop Art

Een pop-art schilderij wordt vaak als muurdecoratie gebruikt door jonge moderne mensen.Hier ziet U een voorbeeld van zo`n mooi kunstschilderij.Het is een vierkant exemplaar met een afmeting van 80 X 80 centimeter.

naar de website

Enigma

Hoewel dit kunstschilderij heel weinig kleuren heeft is het toch een prachtig en stijlvol moderne uitziend kunstwerk.Dit schilderij is geschilderd door de Nederlandse kunstschilder Zenon die reeds een groot aantal prachtige werken heeft gemaakt waaronder een aantal portretschilderijen.Het werk is gemaakt met acrylverf en Zenon heeft dit mooie exemplaar uiteraard gesigneerd.

naar de website

Treurwilg

Deze grote metalen treurwilg wordt ook wel levensboom genoemd door veel mensen.Wanneer U deze metalen boom als muurdecoratie wilt gebruiken dient U wel voldoende vrije ruimte aan de muur te hebben.De afmeting van dit exemplaar is namelijk 120 X 90 centimeter en dat is dus best wel erg groot.

naar de website

Party Dresses

Misschien is deze wanddecoratie leuk om te gebruiken op een meidenkamer.ook als decoratie in een winkel kan erg leuk zijn.

naar de website

Startbrust

Hier ziet U een waar kunstwerk met de naam starbrust. Het betreft een grote ronde glimmende kern waaruit een groot aantal ronde stukjes metaal steken.Deze moderne-muurdecoratie past ook heel goed als decoratie bij een bedrijf of instelling.

naar de website

Routte 66 Wandklok

(237)Hier ziet U een wandklok en wanddecoratie tegelijk.Het is een klok met een embleem van Routte 66.De grote ronde klok heeft verder een landelijk karakter en past dan ook het beste in een landelijk interieur.

naar de website

C' est la vie

Chop Suey Revisted

Love me Tender

Hier ziet U een heel mooi en apart kunstschilderij geheel in pop-art stijl geschilderd.Het is een kunstschilderij van Irina die bekend staat als pop-art kunstenaar en al vele van deze prachtige werken heeft gemaakt.Wilt U alle werken van deze moderne kunstenares bekijken ga dan naar de online galerie van kunst voor jou waar U alles van haar kan bekijken of kopen.

naar de website

Houten wanddecoratie

(106) Van Artland "zandkleurig patroon I" De afmeting van houten wanddecoratie is 80 x cm. In mooie beige kleuren

naar de website

Spiegelraam

(12) Gemaakt van Peppelhout en MDF hout dit charmante spiegelraam met sp;ijlen. De luiken zijn dicht en open te klappen. De kleur is wit gelakt, gewassen en antiek gemaakt.

naar de website

Patterned Butterfly

(12) Een mooie artprint naar een ontwerp van kunstenares Asia Jensen

naar de website

Modern 9-Luik

Een supermodern en vooral kleurrijk kunstschilderij bestaande uit negen delen.Voor de verandering zijn de negen doeken niet vierkant maar rond.Hierdoor zal het kunstschilderij extra opvallen bij iedereen wanneer deze negen ronde doeken bij U aan de muur hangen.

naar de website

Abstract Swirl

Deze mooie metalen wanddecoratie kan zowel verticaal als horizontaal aan de muur opgehangen worden.De licht gebogen stukjes metaal in de vorm van halve maantjes zijn goud en lichtgroen van kleur.Een deel van de stukjes metaal zijn bewerkt.

naar de website

Avondwandeling

met de hand geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek

naar de website

Abstracte Boom

Hier ziet U een hele aparte met de hand gemaakt abstracte boom gemaakt van metaal.Het is een soort herfstboom welke heel goed gebruikt kan worden als wanddecoratie in bijvoorbeeld een restaurant of ander horecabedrijf.

naar de website

Wanddecoratie Home

(12) Wanddecoratie "Home" is van MDF plaat met een romantische bloemenprint. Hartvormig fotolijstje maakt het nog leuker dan het al is.

naar de website

Metaal stars

Deze prachtige ijzeren muurdecoratie hebben wij zien hangen aan de muur van een modern kantoor.Het is dus een goed voorbeeld van kunst op kantoor.Steeds meer bedrijven gebruiken kunst als wanddecoratie om de sfeer in het bedrijf te verhogen.

naar de website

All over

Two Seagulls Jule

(106)Een prachtige houten wanddecoratie van Artland "Two Seagulls Jule" in grijs tinten met de afmeting 70x70cm

naar de website

Spiegel Kubu-grey

(12)Mooie spiegel met een rand van mangohout in Kubu vlechtwerk

naar de website

Winter blauw en wit

(19) Print op aluminium of canvas naar keuze

naar de website

Spiegel Samou

(06) van het merk LaForma van Kave Home "Samou" met een doorsnede van 80 cm.

naar de website

Tree of Live

Het meest bijzondere van dit mooie kunstschilderij zijn de prachtige aparte kleuren.Deze kleuren zijn tot stand gekomen door verschillende kleuren van het acrylverf te mixen en te combineren.Kunstenares Ines is hier zeer gedreven in waardoor haar schilderijen meestal direct te herkennen zijn.

naar de website

Tuinposter Koe

(81) Kijk op de website voor de grote collecties tuinposters

naar de website

Memobord kip

(12) Memobord :Chicken" uitgevoerd met textielmateriaal op en spieraam met sisaldraden om foto's achter te klemmen

naar de website

Art Print Paris

(12) Mooie artprint op houten planken van grenen hout. Afmeting 90.5 x 61 cm

naar de website

School Vissen

Hier ziet U een school vissen gemaakt van metaal als 3D muurdecoratie.Het is een muurdecoratie zonder veel keur en toch met een stijlvolle uitstraling.Dit exemplaar is helemaal met de hand aan elkaar gelast.

naar de website

Party Girl

Een zeer mooi en opvallend pop-art schilderij geschilderd door de kunstenares Irina. Zij is meester in het schilderen van pop-art werken en zij gebruik hiervoor graag felle moderne kleuren waar zij het liefst grote vlakken schildert.De schilderijen van Irina worden vaak aangekocht door bedrijven ter decoratie van hun kantoren.

naar de website

Skyline Metaal

Hier ziet U een prachtige metalen wanddecoratie in de vorm van een skyline van een grote stad.Op de achtergrond ziet U de grote imposante gebouwen en kantoorpanden.Op de voorgrond ziet U een aantal bomen met vruchten in abstracte vorm gemaakt.Het is een prachtige luxe uitziende wanddecoratie geschikt voor een modern interieur.

naar de website

Spiegel Aniles

(06) LaForma spiegel "Aniles" van kave Home heeft een doorsnede van 100 cm.

naar de website

Canvas Vierluik

Een heel apart canvas vierluik-schilderij als muurdecoratie in de woonkamer of als kunst op kantoor.Het is een abstract geschilderd werk en het maakt niet uit of U de afzonderlijke panelen in blokvorm af naast elkaar aan de muur ophangt.De zijkanten van de doeken zijn mee geschilderd dus er hoeft geen sierlijst omheen.

naar de website

Wanddecoratie schaal

(12) deze schaal in vernikkeld staal is een zeer decoratieve wanddecoratie De zwarte delen zijn met de hand aangebracht

naar de website

Wanddeco Boeddha

(12) Een 3-delige wanddecoratie boeddha. Drie delen vormen samen een boeddhahoofd. Handgemaakt van Albasiahout en wit geschilderd

naar de website

Clayre & Eef Wandklok

(237)Een mooie grote en betaalbare wandklok van het romantische woonmerk Clayre & Eef.Deze prachtige wandklok past het beste in een woonkamer met een landelijke inrichting.

naar de website

Wanddeco kopje 4-delig

(12) Set van 4 delig geglazuurd porselein 2 kopjes en 2 kannetjes

naar de website

Memobord

(12) Twee in een: een mooie wanddecoratie als prikbord Lijst van hoogwaardig mdf plaat. Bord van schuim overtrokken met stof

naar de website

Schilderij uilen stad

Spring day morning

(12) Artprint Spring day morning

naar de website

Art Print New York

(12) Art Print New York Architecture is 7 delig en ieder deel toont een beroemd gebouw uit deze wereldstad Digitale print op linnen

naar de website

spiegel Savoy

(06) La Forma spiegel "Savoy" van Kave met een hoogte van 140 cm. Met deze spiegel krijt uw interieur een zeer luxe uitstraling

naar de website

Kleurrijke uil

wat een mooie kleurrijke muurdecoratie is dit toch.Het betreft een metalen uil gemaakt van hergebruikt ijzer.Combineer deze muurdecoratie met bijpassende decoratiebeeldjes welke U kan bestellen in de webwinkel van Dekogifts.

naar de website